Veelbesproken Neymar flikt het ook tegen Man United

27 juli 2017, 08:25

Samen met Kylian Mbappé is hij het gespreksonderwerp van de dag in voetballand, maar dat lijkt Neymar helemaal niets te doen. De Braziliaanse balvirtuoos gaat gewoon door met waar hij zo goed in is: lekker voetballen. In de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) was de aanvaller weer op dreef in de oefenwedstrijd tegen Manchester United in Washington DC, die hij eigenhandig besliste namens FC Barcelona.

De titanenstrijd begon nog met een schot van Lionel Messi op de lat, maar bij een van de volgende wapenfeiten was het al prijs voor Neymar. De Braziliaan werd diep gestuurd door Messi en profiteerde van geklungel van Antonio Valencia, die de bal makkelijk kon onderscheppen, maar door zijn knieën zakte en Neymar daarmee een cadeautje gaf. De veelbesproken aanvaller rondde het koeltjes af.

Neymar was ook al de grote man in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Juventus, waarin hij beide doelpunten op fraaie wijze voor zijn rekening nam. Het is knap dat de Braziliaanse international niet gebukt gaat onder de aandacht, omdat het veelvuldig gaat over zijn mogelijke overstap naar Paris Saint-Germain. De Franse topclub zou de afkoopclausule van 222 miljoen euro in het contract van Neymar bij Barça willen activeren.

Bij Barcelona stond Jasper Cillessen de hele wedstrijd tegen Manchester United onder de lat, terwijl Daley Blind de eerste helft binnen de lijnen stond namens de Mancunians. Er waren 80.162 toeschouwers aanwezig bij het fraaie oefenaffiche en dat leverde een mooi beeld op:

De man van de wedstrijd aan de zijde van Barça:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen