Keizer: "Jongens verdienen compliment in deze situatie"

26 juli 2017, 23:31

Marcel Keizer kon na afloop van de wedstrijd tegen OGC Nice prima leven met het 1-1 gelijkspel. Vooral over de tweede helft was hij zeer te spreken. De trainer is trots dat zijn selectie erin slaagde veerkracht te tonen na de moeilijke periode met het trieste nieuws over Abdelhak Nouri.

Keizer benadrukte na afloop tegenover Ziggo Sport wel dat aan het spel nog gewerkt moet worden. "Vooral in de eerste helft liep het niet goed. Na rust hebben de jongens het goed opgepakt en hadden we misschien ook wel meer verdiend. Wat er dan fout ging in de eerste helft? We hadden meer geduld moeten hebben. Dan ontstaat er meer ruimte om te voetballen. We hadden denk ik vaker kunnen scoren, bijvoorbeeld met die bal tegen de lat. Dat was pech, maar er waren ook enkele kansen die gewoon beter uitgespeeld hadden kunnen worden."

De tweede helft verliep vervolgens een stuk beter, hoewel het vijf minuten voor tijd toch nog even flink spannend werd. "Nice kreeg nog een grote kans en dan wordt het weer billenknijpen. Dat kunnen we onszelf verwijten", stelt Keizer, die desondanks vooral trots is op zijn groep. "Ik moet de jongens sowieso een compliment maken voor wat ze hebben laten zien in deze situatie. We kunnen nog beter en dat gaan we dit seizoen ook zeker laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen