AS Monaco smijt deur naar transfer van Mbappé dicht

26 juli 2017, 16:04

Waar ligt de toekomst van Kylian Mbappé? Deze vraag houdt de voetbalwereld, net als de toekomst van Neymar, enorm veel bezig op dit moment. Real Madrid is nadrukkelijk voor het gouden talent van AS Monaco in de markt, terwijl ook Manchester City genoemd wordt. Ondertussen maakt de Monegaskische werkgever van Mbappé ook nog eens werk van een contractverlenging.

Mbappé voor 180 miljoen euro naar Real Madrid - dat is het verhaal dat deze week de ronde doet. Vooral de Spaanse sportkrant Marca pakt uit met dit bericht. Een transfer van de pas 18-jarige aanvaller is echter nog niet dichtbij, als we vice-voorzitter Vadim Vasilyev van Monaco moeten geloven. "We hebben geen akkoord met Real Madrid of een andere club bereikt over een overstap van Kylian Mbappé", maakt hij duidelijk.

"We hebben diverse aanbieiding gekregen, maar er is nog geen overeenstemming bereikt", gaat Vasilyev verder. "Sterker nog: we willen het contract van Mbappé verlengen. De deur naar een transfer is niet open", aldus de vice-preses van Monaco, dat de regerend kampioen van Frankrijk is.

Lees ook onze Speleranalyse van Kylian Mbappé.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen