Piqué komt terug op Instragram-bericht over Neymar

26 juli 2017, 09:23

Gerard Piqué is op een persconferentie in Washington DC teruggekomen op zijn foto en bericht op Instragram, waar de centrale verdediger aangaf dat zijn ploeggenoot Neymar bij FC Barcelona zou blijven. Het was geen officiële mededeling, benadrukt de Catalaan. "Het was alleen mijn persoonlijke mening."

De Instagram-post van Piqué bracht heel wat teweeg, aangezien het al weken over de toekomst van Neymar gaat. Paris Saint-Germain zou bereid zijn om de afkoopsom van 222 miljoen euro in het contract van de Braziliaan te triggeren. Met de woorden 'Se queda' ('Hij blijft') dachten veel mensen dat Piqué met nieuws kwam. "Het was echt een persoonlijke mening. De persoon die moet aangeven of Neymar blijft of niet is de speler zelf", aldus de verdediger. "Ik plaatste de foto vanuit mijn gevoel, ik wil echt graag dat hij blijft. Het was niets officieels, gewoon wat ik wil dat er gaat gebeuren."

Piqué geeft aan dat hij Neymar, net als andere teamgenoten, probeert over te halen om in Camp Nou te blijven. "Als we met hem praten, proberen we hem duidelijk te maken dat hij meer dan een ploeggenoot is. Hij is ook een vriend. We begrijpen dat hij over andere dingen nadenkt. Hij is 25 jaar oud en is een uniek talent. Hij heeft opties en dat heeft hem aan het twijfelen gebracht", aldus de stopper.

Javier Mascherano ging op het persmoment ook in op de situatie rond Neymar. "Ik heb het gevoel dat hij zal blijven, omdat hij zo belangrijk voor ons is. Niet alleen op voetballend gebied, maar ook persoonlijk vlak", aldus Mascherano.

Er werd dinsdagavond overigens een persconferentie georganiseerd bij Paris Saint-Germain. Veel mensen dachten dat Neymar aangekondigd zou worden, maar dat was niet het geval. Coach Unai Emery wilde op de drukbevolkte persbijeenkomst ook niets zeggen over de eventuele komst van de Braziliaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen