Voorronde CL: Kopenhagen onderuit, CSKA wint simpel

25 juli 2017, 23:16

In de derde voorronde van de Champions League deden dinsdag CSKA Moskou en Olympiacos goede zaken. Beide ploegen wonnen een uitwedstrijd met twee doelpunten verschil. Anders is dat voor FC Kopenhagen, dat over een week nog flink aan de bak kan na een 1-0 nederlaag tegen FK Vardar Skopje.

Vardar Skopje-Kopenhagen

Kopenhagen had het bepaald niet makkelijk tegen de kampioen van Macedonië. De thuisploeg was vanaf het begin de gevaarlijkste ploeg en dankzij Jonathan Balotelli werd dat verschil ook uitgedrukt in de score. Hij tekende in de 65ste minuut voor de 1-0 en daar bleef het ook bij.

AEK-CSKA

CSKA Moskou won op bezoek bij AEK Athene met 0-2. Alan Dzagoev maakte na 45 minuten de openingstreffer en ook oud-AZ'er Pontus Wernbloom was belangrijk. Kort na rust verdubbelde hij de score waardoor CSKA een belangrijke uitoverwinning boekt.

Partizan Belgrado -Olympiakos

Ook voor Olympiakos komt de groepsfase weer een beetje dichterbij. Partizan Belgrado werd met 1-3 verslagen. El Fardou Ben Nabouhane zorgde voor twee van de doelpunten. De thuisploeg was trefzeker via Leandre Tawamba Kana, maar in de laatste minuut maakten de Grieken de derde. Die treffer kwam op naam van Emmanuel Emenike.

Slavia Praag-BATE Borisov

Voor Slavia Praag eindigde het treffen met BATE Borisov in een 1-0 overwinning. Milan Skoda maakte vanaf de stip het enige doelpunt van de wedstrijd.

Overige duels:

Qarabag FK-FC Sheriff 0-0

FC FCSB-Viktoria Plzen 2-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen