Veltman ziet focus terugkomen: "Laatste dagen weer strijd"

25 juli 2017, 19:45

Joël Veltman ziet dat bij de selectie van Ajax de focus en gretigheid langzaam terugkomt. De eerste weken van de verdediger als aanvoerder waren door de situatie van Abdelhak Nouri enorm lastig, maar desondanks verwacht hij dat het team klaar is voor de confrontatie met OGC Nice.

Op de persconferentie voor het duel in de voorronde Champions League vertelt Veltman over de vreemde voorbereiding voor de Amsterdammers. "Het is vooral vreselijk voor de familie en voor Appie zelf. Het brengt ons bij elkaar. We helpen elkaar en proberen elkaar erbovenop te helpen", geeft de aanvoerder aan. Langzamerhand komt de focus op het voetballen terug. "Ik denk wel dat we er klaar voor zijn. Zeker laatste dagen merk je dat. Voorheen zag je na een teleurstelling op de training de koppies gaan hangen. Nu is er honderd procent strijd en iedereen gaat voor elkaar door het vuur."

Het stadion van Nice is volledig uitverkocht voor de wedstrijd tegen Ajax. De ervaring van afgelopen seizoen in de Europa League leert dat Ajax uit sowieso een stuk minder presteert. "Het mooie is dat we van vorig seizoen de ervaring hebben opgedaan dat we uit verloren. Ik kan het niet met honderd procent zekerheid zeggen, maar daar hebben we wel van geleerd", concludeert Veltman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen