Bayern München klopt Chelsea dankzij bliksemstart

25 juli 2017, 15:36

Dankzij een bliksemstart in de eerste helft heeft Bayern München Chelsea op een oefennederlaag getrakteerd. In Singapore werd het dinsdagmiddag (Nederlandse tijd) 3-2 voor de kampioen van Duitsland. Beide grootmachten troffen elkaar op de lucratieve International Champions Cup.

Binnen een half uur kon Bayern München, waar onder meer James Rodriguez in de basis stond, drie keer juichen. Rafinha opende score met een raak afstandsschot. Daarna was het twee keer de beurt aan Thomas Müller. Eerst passeerde hij Thibaut Courtois van dichtbij, zijn tweede doelpunt maakte de aanvaller met een schot van buiten het strafschopgebied.

Chelsea leek een heel vervelend oefenduel tegemoet te gaan. Maar op slag maakte Marcos Alonso de tussenstand iets dragelijker voor The Blues. In de tweede helft ging Chelsea op zoek naar de aansluitingstreffer. Die viel pas vijf minuten voor tijd via Michy Batshuayi. Dat gebeurde nadat Alvaro Morata was ingevallen en daarmee zijn officieuze debuut voor Chelsea vierde. Ook Lewis Baker viel in, maar hij en Morata konden de nederlaag niet voorkomen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!