Marca: Real bereikt akkoord over Mbappé en betaalt 180 miljoen

25 juli 2017, 12:42

Kylian Mbappé gaat het transferrecord van Paul Pogba fors verbeteren. Marca claimt een principeakkoord tussen Real Madrid en AS Monaco over miljoenentransfer van de achttienjarige spits. Volgens de krant is er maar liefst 180 miljoen euro (!) gemoeid met de de deal.

Daarmee verdwijnt Pogba een jaar na zijn transfer van Juventus naar Manchester United uit de boeken als duurste speler ter wereld. United telde 105 miljoen euro neer voor de Franse middenvelder. Real en Monaco onderhandelden sinds vorige week met elkaar. De kampioen van Frankrijk verlangde in eerste instantie 190 miljoen euro voor hun spits. De Koninklijke wist er nog tien miljoen euro vanaf te snoepen. Maar dat is slechts een schijntje bij deze duizelingwekkende transfersom.

Met de verkoop van Alvaro Morata aan Chelsea sorteerde Real Madrid al voor op de komst van Mbappé. De laatste details worden momenteel afgerond. Real hoopt de Fransman op korte termijn te presenteren. Mbappé zal naar verluidt een zesjarig contract tekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen