Chelsea zet beledigende Kenedy alsnog op vliegtuig naar huis

25 juli 2017, 12:14

Chelsea heeft Kenedy naar huis gestuurd. De 21-jarige linksback is op het trainingskamp in Singapore de deur gewezen na eerdere beledigingen op social media. Chelsea bood ook al excuses aan, en heeft volgens onder meer Sky Sports en BBC later besloten de Braziliaan alsnog op het vliegtuig te zetten.

Kenedy zette negatieve berichten op Instagram over China. Hij schreef onder meer 'klote China' bij een foto en plaatste ook een update van een slapende beveiligingsmedewerker, die hij 'idioot' noemde. Via een persbericht maakte Chelsea nog openlijk excuses.

The Blues zijn volgens diverse Engelse media tot de conclusie gekomen dat excuses niet voldoende waren en stuurden hem naar huis. Kenedy reageerde zelf via Instagram. "Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan de mensen uit China, voor alle ophef waarvoor ik heb gezorgd. Het is nooit mijn bedoeling geweest om iemand te beledigen. Ik realiseer mij dat dit niet kon. Ik heb veel respect voor het Chinese volk. Ik wil mij ook verontschuldigen bij Chelsea."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen