Meerdere breuken in gezicht Pedro: "Erger dan verwacht"

24 juli 2017, 16:59

Tijdens de oefenwedstrijd tussen Chelsea en Arsenal kwam Pedro zaterdag hard in aanraking met keeper David Ospina. Die botsing heeft voor de Spanjaard vervelende gevolgen, aangezien hij meerdere breukjes in zijn gezicht heeft overgehouden aan het incident.

Dat bevestigt Chelsea op de eigen website. Zondag vloog de 29-jarige aanvaller al terug naar Londen voor verder onderzoek. Nu is aan het licht gekomen dat hij niet alleen een hersenschudding heeft, maar ook breukjes in zijn gezicht. "De situatie is erger dan ik had verwacht", zegt trainer Antonio Conte. "Ik hoopte op alleen een hersenschudding, maar er zijn ook breukjes geconstateerd. Ik verwacht hem echter over een dag of tien weer terug. Dan moet hij met een masker wel weer kunnen spelen."

Overigens vindt Conte niet dat Arsenal-keeper Ospina iets te verwijten valt vanwege de botsing. "Nee, totaal niet. Dit soort dingen kunnen gebeuren en Ospina probeerde de bal te pakken", aldus de coach, die het met zijn ploeg dinsdag gaat opnemen tegen Bayern München.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen