Perisic mag bij het juiste bedrag vertrekken bij Internazionale

23 juli 2017, 22:14

Ivan Perisic mag deze zomer vertrekken bij Internazionale. Trainer Luciano Spalletti zou de aanvaller het liefste behouden, maar beseft dat de club sommige transfersommen niet kan weigeren. Bij het juiste bedrag willen de Italianen dan ook meewerken aan een transfer.

Perisic was afgelopen seizoen belangrijk voor Internazionale met elf doelpunten in 36 competitiewedstrijden. De aanvaller werd dan ook al meerdere malen in verband gebracht met een transfer. Spalletti bevestigt dat onder meer Manchester United interesse heeft getoond. "Hij is een geweldige speler en als het aan mij ligt zou hij dan ook blijven. Maar als er een bod wordt uitgebracht waar de club tevreden mee is dan kan dat geld gebruikt worden om de selectie te versterken. Dan zou hij inderdaad kunnen vertrekken", zegt de trainer tijdens een persconferentie.

Perisic is nog in het bezit van een contract tot medio 2020. "Hij is een zeer belangrijke speler voor ons en heeft nog een contract dat hij zal moeten respecteren", vervolgt Spalletti, die niet uitsluit dat de Kroaat ook volgend seizoen in Milaan speelt. "Maar als we besluiten een bod te accepteren, zullen we ervoor zorgen dat we een gelijkwaardige speler halen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen