Roda klopt Eindhoven, Willem II na rust langs amateurs

22 juli 2017, 20:53

Roda JC Kerkrade heeft FC Eindhoven verslagen in een oefenwedstrijd. De Limburgse club was zaterdag in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven met 3-2 te sterk voor de Jupiler League-formatie.

Jorn Vancamp bracht Roda JC in de zesde minuut op voorsprong, maar een minuut later zette Mart Lieder Eindhoven weer op gelijke hoogte uit een penalty (1-1). Simon Gustafson en Celestin Djim zorgden ervoor dat Roda JC zegevierde, al kwam Eindhoven zeven minuten voor tijd door toedoen van Dennis van Vaerenbergh nog wel terug tot 2-3.

Willem II versloeg de Zeeuwse selectie met 3-0. Alle doelpunten vielen pas in de tweede helft. Daniel Crowley, Fran Sol en Kostas Tsimikas waren trefzeker voor de Tilburgse equipe.