Feyenoord-aanwinsten genieten: "Hier waren we aan toe"

20 juli 2017, 16:27

Jeremiah St. Juste en Ridgeciano Haps werden begin deze week gepresenteerd als de nieuwe verdedigende aanwinsten van Feyenoord. Het verdedigende duo is tijdens het trainingskamp in Oostenrijk onder de indruk van de grootsheid van de club geraakt.

"De vele supporters die zijn meegereisd, het niveau van de trainingen dat een stuk hoger ligt dan bij sc Heerenveen; aan alles voel je dat je een paar stappen omhoog hebt gemaakt", zegt St. Juste tegenover Het Algemeen Dagblad. Hij krijgt bijval van de van AZ overgekomen Haps. "Na afloop zeiden we tegen elkaar: 'hier waren we echt aan toe.' Prachtig om mee te maken."

"Als speler pas ik denk ik goed bij Feyenoord", zegt St. Juste. "Ik houd van mooi voetbal, maar als het moet gooi ik er ook graag strijd tegenaan. Die combinatie past hier wel. Of dit een tussenstap voor me is? Elke voetballer is ambitieus en wil het maximale uit zijn loopbaan halen. Maar voorlopig telt alleen Feyenoord."

Verder geniet Haps ervan om Giovanni van Bronckhorst als trainer te hebben. "Net als ik, is de trainer een linksback. Ik heb al wat jaartjes ervaring als voetballer, maar je merkt dat hij weer net wat aanwijzingen geeft waardoor ik weer wat stapjes beter word. Mooi dat ik onder zo'n trainer kan werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen