Maduro op weg naar Cyprus: "Omonia heel vroeg concreet"

20 juli 2017, 10:15

Mede door Boy Waterman zet Hedwiges Maduro zijn carrière voort in Cyprus. Na positieve verhalen van de APOEL Nicosia-doelman gaat de 32-jarige middenvelder een contract tekenen bij Omonia Nicosia. Maduro wordt nog medisch gekeurd.

"Waterman en ik hebben in Rodger Linse dezelfde zaakwaarnemer en van hem heb ik veel goede verhalen gehoord", zegt Maduro tegen De Telegraaf. Op hele korte termijn tekent de oud-Ajacied een tweejarig contract. "Dat had ik aan de ene kant liever nog even stil gehouden, omdat ik morgen (vandaag, red.) nog medisch wordt gekeurd, maar Omonia zette het al heel enthousiast [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/319058/maduro-bereikt-principeakkoord-met-omonia-nicosia/,_blank,op de eigen website] en social media."

Maduro stond tot afgelopen seizoen onder contract bij FC Groningen, waar hij transfervrij mocht vertrekken. De ervaren middenvelder had verschillende aanbiedingen. "Omonia was heel vroeg al concreet. Wat de doorslag heeft gegeven? Dat de kans op speeltijd groot is. Ik wil gewoon weer lekker voetballen. Daarnaast begreep ik van Waterman dat Omonia een goede ploeg is en Cyprus lijkt me een heerlijk land om te wonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen