Calcan behoedt Willem II voor nederlaag tegen Eindhoven

19 juli 2017, 21:14

Willem II kwam woensdagavond in het oefenduel tegen FC Eindhoven niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De Tilburgers stonden zelfs lange tijd op achterstand tegen de formatie uit de Jupiler League. Drie minuten voor tijd zorgde Andreas Calcan alsnog voor de gelijkmaker.

Voor FC Eindhoven liet Club Brugge-huurling Jellert van Landschoot zich direct zien. Vier minuten voor de rust maakte hij de openingstreffer. Dat leek genoeg te zijn voor een oefenzege, maar Willem II kwam toch nog langszij. Dankzij Calcan wisten de Tilburgers een nederlaag te vermijden.

FC Groningen

Een ander oefenduel dat voor woensdag op het programma stond was dat tussen FC Groningen en het Duitse Bochum. Die wedstrijd vond echter vanwege het noodweer geen doorgang. Eerst werd de aftrap verplaatst, maar later werd toch bepaald om het duel af te lassen.