NEC beëindigt 'ongelukkig huwelijk' en slijt Lundholm

19 juli 2017, 14:07

De liefde was al een tijdje verdwenen, maar de scheiding van NEC en Sam Lundholm is nu officieel en feit. De aanvaller, twee jaar geleden neergestreken in Nijmegen en eerder dit jaar al tijdelijk verhuurd, is verkocht aan het Zweedse IK Sirius FK. Daarbij is een bonusconstructie en doorverkooppercentage bedongen.

Het contract van Lundholm bij NEC liep nog één jaar door. "Met de verkoop van Sam komt er een einde aan een ongelukkig huwelijk, voor beide partijen", zegt directeur Remco Oversier op de website van zijn club. "Sam was niet meer in beeld voor het eerste van NEC en was – net als Reagy Ofosu – al teruggezet naar de beloften. We zijn daarom blij dat we, ondanks zijn situatie van de afgelopen jaren, financieel sterker worden van deze transfer met in potentie nog extra opbrengsten. Tevens is het heel belangrijk dat we met het vertrek van deze overbodige spelers ruimte creëren om de selectie gericht te versterken op posities waar we dat hard nodig hebben."

Oversier speurt naar versterkingen, zegt hij. "De markt is nog tot 1 september open. We zijn in gesprek met diverse spelers die ook in de Eredivisie kunnen spelen, maar mogelijk toch voor ons kiezen, net als Jansen, Joppen en Achahbar deden. Dit vergt tijd. Die tijd nemen we om de eenvoudige reden dat we spelers willen halen die passen binnen ons plan en die echt voor deze club willen spelen. Met minder nemen we geen genoegen."

NEC degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie en speelt om die reden komend  jaar in de Jupiler League. Voor de ploeg uit Nijmegen begint de competitie op 18 augustus met een thuiswedstrijd tegen Almere City FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen