Roda JC huurt 'groot Belgisch talent' van Anderlecht

19 juli 2017, 12:46

Roda JC Kerkrade heeft een talent uit de kweekvijver van Anderlecht op huurbasis verwelkomd. De 18-jarige centrumspits Jorn Vancamp speelt het komende seizoen in het geel-zwarte tenue van de club uit Kerkrade, zo hebben de Limburgers officieel kenbaar gemaakt.

Vancamp staat te boek als een groot talent. De spits is voormalig jeugdspeler van KV Mechelen, dat hij in 2014 verruilde voor Anderelcht. De jeugdinternational van België deed bij de Brusselse topclub al ervaring op in de Europa League, met een basisplaats tegen Saint-Étienne. De aanvaller heeft zich per direct gevoegd bij de selectie van Roda JC.

Technisch Directeur Harm van Veldhoven denkt dat Vancamo ondanks zijn jonge leeftijd er al meteen zal staan bij Roda JC. "Vancamp is een groot Belgisch talent. Jorn is enorm gevaarlijk in het zestienmetergebied en beschikt over een enorme portie werklust waardoor hij het iedere verdediging zeer lastig kan maken. We zijn RSC Anderlecht dankbaar voor het feit dat ze deze overeenkomst mogelijk hebben gemaakt", aldus Van Veldhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen