AZ verlengt met keeperstalent: "Hij mag zich gaan bewijzen"

18 juli 2017, 21:54

AZ en de talentvolle doelman Koen Bucker (21) gaan langer met elkaar door. De Alkmaarders hebben zijn contract verlengd tot de zomer van 2019. De Noord-Hollander wacht nog op zijn debuut in het betaalde voetbal. Met de contractverlenging geeft AZ hem de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

"Met deze nieuwe overeenkomst behouden we een talentvolle doelman uit de eigen jeugdopleiding", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts op de website van AZ. "Afgelopen seizoen hield hij in twee van zijn drie Tweede Divisie-wedstrijden de nul en reiste hij al eens mee met de A-selectie voor een Europees duel. Dat zijn mooie voorbeelden van zijn ontwikkeling. Nu mag hij de komende twee seizoenen gaan bewijzen dat hij klaar is voor het betaalde voetbal."

Dit seizoen mikt Bucker op zijn debuut in het betaalde voetbal. "Dit is fantastisch", reageert hij. "Er spreekt vertrouwen uit. Nu is het aan mij om het waar te maken. Daar ga ik mij 100 procent voor geven. Ik wil dit seizoen bij Jong AZ mijn debuut in het betaalde voetbal maken en op termijn van waarde worden voor het eerste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen