PEC en ADO boeken oefenzeges op Jupiler League-clubs

18 juli 2017, 21:59

PEC Zwolle en ADO Den Haag hebben dinsdagavond oefenzeges geboekt. De Zwollenaren klopten Almere City vrij eenvoudig met 3-0. ADO was een keer trefzeker tegen MMV, en dat bleek voldoende. PEC speelde voor het eerst op het nieuwe kunstgras in eigen stadion.

Bij PEC - Almere vielen alle doelpunten in de eerste helft. Grote man was Piotr Parzyszek. De aanwinst van de Blauwvingers nam de 1-0 en de 2-0 voor zijn rekening. Ook was hij dicht bij een hattrick, maar de Poolse spits zag zijn inzet in het zijnet belanden. In de blessuretijd deed ook Youness Mokhtar een duit in het zakje. Het laatste half uur van de wedstrijd wisselde trainer John van 't Schip het hele elftal, op doelman Mickey van der Hart na. De verse krachten wisten de voorsprong niet uit te breiden.

ADO Den Haag - MVV

Danny Bakker (foto) maakte tegen MVV het enige doelpunt van ADO Den Haag. Die viel halverwege de eerste helft. Voor de Residentieclub was het treffen met de Limburgers de eerste met een profclub. Dankzij de oefenzege blijft ADO ongeslagen in de voorbereiding. Komende periode wachten nog oefenduels met De Graafschap en Beijing Enterprises.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen