Bizar: 'Cassano stopt acht dagen na presentatie in Verona'

18 juli 2017, 14:19

Antonio Cassano heeft een opmerkelijk hoofdstuk toegevoegd aan zijn bewogen voetbalcarrière. Het laatste hoofdstuk, welteverstaan. De 35-jarige aanvaller tekende acht dagen geleden bij Hellas Verona, maar heeft de Serie A-promovendus volgens La Gazzetta dello Sport laten weten dat hij met voetbalpensioen gaat.

Cassano, die door al zijn streken en opvallende verhalen ook wel 'Fantantonio' wordt genoemd, besloot zich een ruime week geleden aan Hellas Verona te verbinden na een geruchtenreeks. De ervaren aanvaller heeft nu besloten om afscheid te nemen van het voetbal. La Gazzetta meldt dat bronnen rond de speler aangeven dat hier familieredenen aan ten grondslag zouden liggen. Cassano zou heimwee hebben.

Er wordt op dinsdagmiddag een persconferentie georganiseerd, waarin Cassano meer duidelijkheid zal geven over zijn opvallende besluit. De aanvaller begon zijn carrière bij AS Bari en speelde daarna voor achtereenvolgens AS Roma, Real Madrid, Sampdoria, AC Milan, Internazionale, Parma en nog een keer Sampdoria. Vorig seizoen speelde hij geen enkele wedstrijd voor Samp, waar hij in januari al vertrok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen