Transfer St. Juste is mooie bevestiging voor Heerenveen

18 juli 2017, 16:16

sc Heerenveen gunt Jeremiah St. Juste diens transfer naar Feyenoord. De 20-jarige verdediger heeft daar op deze dinsdag zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract. De Friezen vinden dat de overstap onderstreept dat hun jeugdopleiding de afgelopen jaren kwaliteitsproducten aflevert.

"Enerzijds is het natuurlijk zonde dat we een goede speler als Jeremiah zien vertrekken, anderzijds is zijn overgang opnieuw een bevestiging dat onze opleiding prima functioneert", reageert technisch manager Gerry Hamstra op het digitale thuis van Heerenveen. "We zijn er dan ook trots op dat er opnieuw een groot talent van Heerenveen naar een topclub in Nederland vertrekt. Het is tevens een groot compliment aan alle trainers en scouts binnen sc Heerenveen", aldus Hamstra.

Ook St. Juste gaat in op zijn transfer naar Rotterdam-Zuid. De verdediger uit Marum speelde maar liefst dertien seizoenen bij de Friese club, waar hij in januari 2015 debuteerde en in totaal tot 75 officiële wedstrijden kwam. "Ik sluit hier vandaag dertien mooie jaren af. De jeugdopleiding heeft me gebracht waar ik nu ben. Ik ben alle trainers bij sc Heerenveen, waar ik mee heb mogen werken, enorm dankbaar. Heerenveen heeft altijd als een thuis gevoeld. Ik wil dan ook iedereen, die daaraan heeft bijgedragen, bedanken voor de fantastische tijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen