Haps en St. Juste noemen zich officieel Feyenoorder

18 juli 2017, 12:47   Bijgewerkt: 18 juli 2017, 12:56

Feyenoord heeft op deze dinsdag de komst van twee aanwinsten aangekondigd. Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste zijn overgenomen van respectievelijk AZ en sc Heerenveen, zo hebben de Rotterdammers via de officiële clubkanalen bevestigd. Haps tekent voor vijf jaar, St. Juste verbindt zich voor vier seizoenen aan de regerend kampioen.

Feyenoord heeft dus een dubbelslag geslagen voor de achterhoede. De 24-jarige Haps werd al een tijdje in verband gebracht met de Rotterdamse club, die Marko Vejinovic op haar beurt op huurbasis naar AZ laat gaan. Haps brak de afgelopen twee seizoenen op imponerende wijze door bij AZ, waar hij in het seizoen 2013-2014 zijn debuut vierde en ook een keer verhuurd werd aan Go Ahead Eagles. Haps heeft tot dusver negentig wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam staan en is bij Feyenoord de opvolger van de naar AS Monaco vertrokken Terence Kongolo.

"Op zijn positie is Ridgeciano een van de beste spelers van Nederland, zowel aanvallend als verdedigend", zegt technisch directeur Martin van Geel op de officiële website van Feyenoord over de aanwinst. "Dat heeft hij niet alleen in de Eredivisie maar ook in de Europa League laten zien. We zijn dan ook blij dat we hem nog ruim voor de start van het seizoen hebben kunnen vastleggen", aldus de 'td' van de landskampioen.

Net zo tevreden is Van Geel met de komst van St. Juste. "We halen met Jeremiah een zeer talentvolle jongen binnen die dus al de nodige ervaring heeft, maar de komende jaren ook nog enorm kan doorgroeien. Naast centraal in de verdediging kan Jeremiah eventueel ook als verdedigende middenvelder uit de voeten. Voor een trainer is het altijd prettig als spelers op meerdere posities kunnen spelen", aldus Van Geel.

St. Juste is pas 20 jaar en debuteerde twee jaar geleden in de hoofdmacht van Heerenveen. Daarvoor maakte hij al 69 keer zijn opwachting in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen