Nieuwendaal stopt en wordt accountmanager bij RKC

18 juli 2017, 11:25

Steef Nieuwendaal zit komend seizoen op kantoor, in plaats van dat hij op het veld staat. De 31-jarige middenvelder gaat per direct als accountmanager aan de slag bij RKC Waalwijk, de club waar hij de laatste twee jaar al als speler actief was. Nieuwendaal combineerde de laatste twee jaar van zijn loopbaan als profvoetballer al met werkzaamheden bij De Mandemakers Groep.

"In ons eerste gesprek spatte het enthousiasme er direct vanaf bij Steef", aldus RKC-directeur Frank van Mosselveld op de clubwebsite. "Steef heeft een mooie carrière als speler achter de rug en ging als aanvoerder de afgelopen seizoenen ook voorop in de strijd hier bij RKC Waalwijk. Met zijn winnaarsmentaliteit en zijn kwaliteiten als mens past Steef hier perfect in ons werkklimaat."

"Daarnaast heeft Steef de afgelopen twee jaar al ervaring op kunnen doen bij de Mandemakers Groep, waardoor hij al met de nodige bagage aan deze klus begint. We zijn blij dat Steef aansluit bij ons team en kijken uit naar een prettige samenwerking", besluit Van Mosselveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen