Van La Parra verlengt bij 'Town': "Rajiv is een groot talent"

18 juli 2017, 09:50

Rajiv van La Parra maakt zich met Huddersfield Town op voor een seizoen in de Premier League. De vleugelaanvaller wist niet alleen promotie te realiseren met The Terriers, maar heeft zijn contract nu ook verlengd in het John Smith's Stadium. De vleugelaanvaller ligt nu tot medio 2020 vast, met een optie voor nog een seizoen.

Van La Parra heeft zijn toekomst, net als Tommy Smith en Jonathan Hogg, dus verbonden aan Huddersfield Town, dat afgelopen seizoen na 45 jaar afwezigheid weer naar de Premier League promoveerde. De 26-jarige Nederlandse aanvaller kwam vorig jaar definitief naar Town, waar hij het seizoen daarvoor al aan verhuurd was door Wolverhampton Wanderers.

Huddersfield Town-manager David Wagner is dik tevreden over Van La Parra, zo laat de coach weten. "Rajiv is een groot talent en ik ben ervan overtuigd dat er nog veel rek in zit bij hem. Dat is geweldig, want hij laat nu al veel voor ons zien op het veld. Vorig seizoen waren we een betere ploeg als Rajiv op het veld stond. Ik ben benieuwd hoe hij zich aanpast aan het Premier League-niveau". aldus Wagner.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen