Vitesse stelt Olivier Smit aan als commercieel directeur

17 juli 2017, 19:33

Er is maandag veel nieuws te melden over Vitesse. De club contracteerde namelijk keeper Stef Bummel en middenvelder Mukhtar Ali en heeft bovendien de functie van commercieel directeur weten te bekleden. De Arnhemmers gaan in zee met Olivier Smit, die vanaf 1 september aan de slag zal gaan bij de bekerwinnaar.

Hij komt over van de KNSB en treedt als directielid ook toe tot het Management Team van de club. Smit werkte de afgelopen twee jaar in de schaatswereld en heeft ook zijn naam gevestigd in het bedrijfsleven, door onder meer te werken bij ABN Amro en Hilton Hotels. Nu wacht hem dus een uitdaging in het voetbal.

"De afgelopen jaren heb ik met veel energie gewerkt aan de duurzame inrichting van de schaatssport. Nu die visie staat en geïmplementeerd wordt, ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging", zegt Smit op de clubwebsite. "Ik heb Vitesse leren kennen als een zeer mooie club met veel ambitie en potentie. Ik heb enorm veel zin om daar met mijn ervaring, drive en netwerk aan bij te dragen. Ik kijk er naar uit om samen met het team, de supporters, de club en alle partners van Vitesse hier verder invulling aan te geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen