Van Aken: "Enige wat ik misschien tekort kom is ritme"

17 juli 2017, 01:23

Joost van Aken speelde zaterdag na drie maanden weer een hele wedstrijd van sc Heerenveen. De Friezen oefenden met de verdediger in de basis tegen NEC (2-2). Een enkelblessure speelde Van Aken afgelopen periode parten.

Begin april kwam Van Aken voor het laatst in actie. Hij moest onder het mes om problemen aan zijn enkel te verhelpen. Het jeugdproduct trainde in zijn vakantie twee weken extra om fit te raken. "Dat is gelukt, het enige wat ik misschien nog tekort kom is wedstrijdritme, maar conditioneel gezien kan ik mee met de groep", zegt Van Aken op de website van Heerenveen.

Van Aken was niet tevreden over het gelijkspel tegen NEC. "Maar zelfs als we hadden gewonnen en daarvoor hebben we kansen gehad, was ik niet tevreden geweest. We waren vandaag niet goed genoeg." Bovendien speelden de Nijmegenaren de tweede helft met tien man. "Jammer. Daardoor werd het een heel andere wedstrijd. We hebben de scheidsrechter nog gevraagd hem er niet uit te sturen, maar hij zei dat hij niet anders kon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen