Bayern München heeft met Telekom Cup eerste prijs binnen

15 juli 2017, 23:47

Bayern München won zaterdag voor de vijfde keer de Telekom Cup. Op het korte eendagstoernooi maakten James Rodríguez en Corentin Tolisso hun eerste minuten voor de Duitse kampioen. In de finale won Bayern met 0-2 van Werder Bremen.

De Telekom Cup wordt op één dag afgewerkt en bestaat uit vier wedstrijden van elk 45 minuten. Wanneer er in die tijd niet wordt gescoord, volgt er direct een penaltyserie. In de halve finale trof Bayern München Hoffenheim. Robert Lewandowski maakte na zeven minuten de enige treffer.

In de finale was vervolgens Werder Bremen, dat Borussia Mönchengladbach na strafschoppen uitschakelde, de tegenstander. Dankzij doelpunten van Thomas Müller en Juan Bernat werd het 0-2 voor de ploeg van Carlo Ancelotti en was de vijfde Telekom Cup een feit.