Feyenoord tikt de dubbele cijfers aan tegen Putten

15 juli 2017, 16:36

Ook de tweede wedstrijd van de oefencampagne is voor Feyenoord in een overwinning geëindigd. Zaterdagmiddag kende de landskampioen geen problemen met de amateurs van SDC Putten. De Rotterdammers eindigden in de dubbele cijfers: 1-10.

Bij het betreden van het veld droegen de basisspeler van Feyenoord shirts met de naam van Nouri, waardoor ook de Rotterdammers op fraaie manier hun steun hebben betuigd aan de familie van de middenvelder en Ajax. Bovendien werd de wedstrijd in de 34ste minuut stilgelegd en klonk er een luid applaus voor Nouri.

Toen de indrukwekkende minuut voor Nouri aanbrak, had Feyenoord al een ruime voorsprong te pakken. Na negentien minuten stond het namelijk al 0-4, voor goals van Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra, de zestienjarige Cheick Touré en Kevin Diks. Voor rust deden ook Jean-Paul Boëtius en wederom Jørgensen een duit in het zakje. Na de pauze scoorde Feyenoord nog vier keer en alle goals werden gemaakt door Michiel Kramer, die in de tweede helft de spitspositie bekleedde. De eretreffer kwam op naam van Joost Heerschop.

Het duel met Putten was de tweede oefenwedstrijd van het seizoen voor Feyenoord, dat vorige week zaterdag al met 0-5 won bij FC Lisse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen