Heerenveen niet langs tiental NEC, ruim verlies Roda

15 juli 2017, 14:32

sc Heerenveen is er niet in geslaagd om een tiental van NEC te vloeren in een oefenwedstrijd. In Loenen hield de ploeg uit Nijmegen zich knap staande tegen de Friezen, 2-2. Ondertussen leed Roda JC een fikse nederlaag in een besloten oefenduel.

De wedstrijd begon nog goed voor Heerenveen, aangezien Martin Ødegaard na zeven minuten voor de 0-1 zorgde. Een prachtige vrije trap van Arnaut Groeneveld bracht NEC kort voor rust echter op gelijke hoogte. Eén minuut na rust kreeg NEC-speler Frank Sturing een directe rode kaart, waardoor het team lange tijd met tien man moest spelen. Desondanks kwam het via Joey Sleegers brutaal op een 2-1 voorsprong na een uur spelen. Dennis Johnsen maakte namens Heerenveen nog wel gelijk, maar de winst zat er niet meer in voor de Friezen. Overigens stonden beide teams voor het duel prachtig stil bij de tragedie van Abdelhak Nouri.

Ondertussen heeft Roda JC een zware nederlaag geleden, in een besloten oefenwedstrijd tegen KAS Eupen. De Belgen hielden geen spaan heel van de club uit Limburg: 5-0.

Foto: Twitter sc Heerenveen 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen