Linssen is gretig in Arnhem: "Liggen voor op schema"

15 juli 2017, 12:57

Met het aantrekken van Bryan Linssen sloeg Vitesse deze transferperiode een grote slag, aangezien de buitenspeler werd weggeplukt bij concurrent FC Groningen. De aanvaller heeft het naar zijn zin en vindt dat de selectie van de bekerwinnaar uitstekend is.

Momenteel is Linssen met Vitesse op trainingskamp in Oostenrijk. "We hebben hard gewerkt en plezier gemaakt. Dat is een goede mix. Het trainingskamp was voor mij ook goed om elkaar een beetje te leren kennen. We hebben een goede en leuke groep en ik ben blij dat we dit samen hebben kunnen doen", vertelt hij aan Omroep Gelderland.

Linssen manifesteert zich nadrukkelijk bij zijn nieuwe club. "Ik doe gewoon mijn ding", zegt hij nuchter. "Of het nou bij Vitesse of Groningen is, ik ben gekocht om mijn ding te doen. Ik heb me gelukkig wel makkelijk kunnen aanpassen. En dat ik fit ben en vertrouwen heb helpt wel mee", aldus Linssen, die tevreden is met de huidige spelersgroep. "We hebben ontzettend veel kwaliteit en zoals het er nu op lijkt liggen we voor op schema."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen