Officieel: Sneijder en Galatasaray gaan per direct uit elkaar

14 juli 2017, 19:48   Bijgewerkt: 14 juli 2017, 20:03

Wesley Sneijder en Galatasaray gaan per direct uit elkaar. Wat Turkse media al schreven, heeft de club vrijdagavond zelf bevestigd: het contract van de Oranje-international wordt ontbonden. Zijn verbintenis in Istanbul liep nog een seizoen door. Dat maakt de recordinternational een transfervrije speler.

Galatasaray bracht na alle geruchten zelf een statement naar buiten. Daarin valt te lezen dat Sneijder afziet van de 4,5 miljoen euro die hij in zijn laatste contractjaar zou verdienen. Wanneer Sneijder binnen drie jaar naar een andere Turkse club verkast, moet hij Gala twintig miljoen euro betalen. Direct na de mededeling raakte het digitale thuis van Galatasaray zelfs overbelast.

Met Igor Tudor aan het roer werd de rol van Sneijder bij Galatasaray steeds beperkter. Tudor zei al geen nummer tien nodig te hebben, en twijfelde ook openlijk aan de fitheid van de 33-jarige middenvelder. Vier jaar geleden verruilde Sneijder Internazionale voor Galatasaray. Met Cim Bom Bom won hij twee keer de landstitel, drie keer de beker en drie keer de supercup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen