Milan gaat met twee vette vissen record verbreken

14 juli 2017, 09:03

AC Milan gaat op deze vrijdag waarschijnlijk het all-time transferrecord in de Serie A verbreken. De Rossoneri zijn bezig om twee transfers af te ronden, waarvan er een zéér verrassend te noemen is. Leonardo Bonucci is namelijk op weg van Juventus naar de Milanese club, die door Chinees kapitaal volop aan het investeren is in de selectie. Ook Lucas Biglia komt eraan.

Geruchten over een transfer van Bonucci naar Milan deden al een tijdje de ronde. Hoewel veel mensen het onwaarschijnlijk vonden dat de sterkhouder van Juventus naar een andere Italiaanse club zou verkassen – de verdediger tekende onlangs nog bij ondanks concrete interesse van Chelsea – is hij daadwerkelijk op weg naar Milan. Diverse media, waaronder Sky Italia, claimen dat alleen de laatste plooien van de overstap nog gladgestreken hoeven te worden. De Italiaanse international kost Milan naar verluidt 40 miljoen euro.

Ondertussen lijkt Biglia dus ook nog eens over te komen van Lazio, dat 17 miljoen euro lijkt te ontvangen voor de Argentijnse middenvelder. Zijn zaakwaarnemer loopt alvast vooruit op de zaken. "Hij is zo gelukkig met zijn transfer", zegt Enzo Montepaone, de belangenbehartiger van Biglia, tegen MilanNews. De zaakwaarnemer bevestigt dat de transfer op deze vrijdag afgerond zal worden.

Milan gaf tot dusver al 167 miljoen euro uit op de transfermarkt. Franck Kessié, Ricardo Rodríguez, Mateo Musacchio, André Silva, Andrea Conti, Antonio Donnarumma, Hakan Çalhanoglu en Fabio Borini werden al in huis gehaald. Alleen Juventus gaf ooit meer geld uit: 189 miljoen euro in het seiozen 2016/2017. Met de tranfers van Biglia en Bonucci wordt dat record dus dik verbroken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen