Groenendijk geeft Kanon-update: "We kijken naar constructie"

13 juli 2017, 14:57

ADO Den Haag werkt aan een constructie met Wilfried Kanon. De Ivoriaanse verdediger is officieel transfervrij, maar wil bij ADO blijven. Echter moet hij een non-eu salaris verdienen. Ondertussen is de selectie op trainingskamp, waarover Alfons Groenendijk tevreden is. De oefenmeester ziet de jonge jongens stappen maken

Kanon en ADO zijn met elkaar in gesprek, maar van een akkoord zoals eerder werd gesuggereerd is op het moment geen sprake zegt Groenendijk. "Iedereen wil Willie er graag bij hebben. We moeten beseffen dat het niet meer voor extreme bedragen kan", aldus Groenendijk tegen ADO Den Haag TV. "We kijken naar een constructie die een normaal ADO-salaris over een x-aantal jaar mogelijk maakt."

Groenendijk verblijft deze week met zijn selectie in Zeeland. "Wat ik zie van de jonge jongens stemt mij zeker tevreden. Ik zie ze stappen maken. Dat komt ook omdat zij met ervaren jongens trainen. Er zit veel rek in de groep, dat is leuk om te zien. Er moet nog genoeg gebeuren, maar ik heb geen zin om daar iedere dag over te zeuren. Achter de schermen is men bezig, en uiteindelijk komt het goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen