Vitesse bindt elektronica leverancier als nieuwe hoofdsponsor

13 juli 2017, 11:58

Vitesse heeft met Swoop een nieuwe hoofdsponsor. De naam van de 'refurbished' elektronica leverancier prijkt komend seizoen op het shirt van de Arnhemmers. De bekerwinnaar presenteerde donderdagochtend de nieuwe hoofdsponsor. De voorgaande drie seizoenen stond Truphone op het shirt. 

"Vitesse is een prachtige club met een betrokken achterban", zegt Joshua Kappen, directeur-oprichter van Swoop, op de website van Vitesse. "Wij herkennen ons in de ambities en dragen daar graag aan bij." Vitesse-directeur Joost de Wit voegt daaraan toe: "Met dit sponsorschap kiest Swoop voor landelijke naamsbekendheid."

De Wit vervolgt: "En dat doen ze niet zomaar. Swoop is een snel groeiend bedrijf dat goed bij Vitesse past: ambitieus, ondernemend, innovatief en talentvol. We werken al een jaar samen en kijk ernaar uit dit te verstevigen en succesvol te maken."

De strijd om de Johan Cruijff Schaal is het eerste officiële duel waarin Vitesse met de nieuwe Swoop op de borst speelt. Hoeveel geld er met de deal gemoeid is, laat Vitesse in het midden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen