'Viergever wekt belangstelling van speurend Leverkusen'

13 juli 2017, 07:51

Ajax wordt geconfronteerd met belangstelling voor Nick Viergever. Volgens BILD staat de verdediger van de Amsterdammers op het lijstje van Bayer Leverkusen. De nummer van twaalf van de Duitse Bundesliga is op zoek naar een ervaren verdediger.

Technisch directeur Rudi Völler struint de transfermarkt af voor een verdediger à la Sami Hyppiä, die tot 2011 bij Leverkusen speelde. Met spelers als Jonathan Tah (21), Wendell (23) en Benjamin Henrichs (21) heeft Leverkusen jonge verdedigers tot zijn beschikking.

In de 27-jarige Viergever ziet Leverkusen de mogelijke ervaring. Hij beschikt bij Ajax nog over een contract voor een jaar. Het zou ongeveer vijf miljoen euro kosten om die verbintenis af te kopen. Viergever speelt sinds medio 2014 voor Ajax. Met name het afgelopen seizoen kende hij een sterk jaar. Viergever vormde en sterk duo met Davinson Sanchez.

Leverkusen heeft ook een andere verdediger op de korrel. Het gaat om de 24-jarige Mexicaan Diego Reyes, die het voorbije seizoen door FC Porto verhuurd werd aan Espanyol.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen