Been wint met APOEL van Dudelange in CL-voorronde

12 juli 2017, 22:49

Mario Been heeft met APOEL Nicosia een eerste stap gezet naar het hoofdtoernooi van de Champions League. De Nederlandse trainer zag woensdag zijn elftal de eerste ontmoeting met F91 Dudelange in de tweede ronde van het kwalificatietraject van het miljoenenbal met 1-0 winnen.

Facundo Bertoglio ontpopte zich tot de matchwinner aan de kant van APOEL Nicosia. De Argentijn bezorgde de Cypriotische kampioen de winst met een treffer in de 72ste minuut. Bij APOEL Nicosia hadden Boy Waterman en Lorenzo Ebecilio een basisplaats. De return is volgende week in Luxemburg.

Erik van der Meer, sinds deze zomer de coach van Budapest Honvéd FC, zag zijn club in Israël verliezen bij Hapoel Be'er Sheva. Omdat de uitslag 2-1 was, heeft Honvéd met de return van volgende week in Hongarije nog alle kans om de derde voorronde te halen. Met Jody Lukoki in de basis en Virgil Misidjan op de bank verloor Ludogorets in Litouwen bij Zalgiris eveneens met 2-1. Bij de thuisclub verscheen Donovan Slijngard aan de aftrap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen