Uitgevlogen Overgoor landt weer op het oude nest

12 juli 2017, 13:37

Go Ahead Eagles heeft een verloren zoon teruggehaald naar de Adelaarshorst. Sjoerd Overgoor heeft zich verbonden aan de club uit Deventer, die afgelopen seizoen als laatste eindigde in de Eredivisie en daarom weer voor promotie zal gaan in de Jupiler League. "Ik ben terug waar ik hoor, terug bij mijn cluppie."

De terugkeer op het oude nest voelt zéér vertrouwd voor Overgoor, zo laat de 28-jarige aanwinst weten op de clubwebsite. "Toen ik hier twee jaar geleden vertrok, zei ik bij mijn afscheid: eens een Eagle, altijd een Eagle. Dat meende ik. Als je hier drieënhalf jaar hebt gespeeld, dan slijt dat gevoel niet meer. Waar je ook gaat", stelt Overgoor, die omzwervingen bij SC Cambuur en Haladás (Hongarije) beleefde. "Uiteraard heb ik de club gevolgd de afgelopen jaren."

Tussen 2012 en 2015 speelde Overgoor al in het shirt van Go Ahead. Er is veel veranderd bij de club, weet de middenvelder. "Ik denk dat er een heel mooi team staat. Met Xandro Schenk en Joey Suk heb ik natuurlijk zelf nog gespeeld en sommige andere jongens ken ik uit het verleden. Zoals Shadrach Eghan. Ik stond tegen hem tijdens FC Twente-Go Ahead Eagles in het seizoen 2013/2014. Die jongen heeft zo'n kleine draaicirkel, dat is niet normaal. Toen ik Leon Vlemmings sprak deze zomer, grapte ik: 'Ik laat in mijn contract opnemen niet tegen Eghan te staan in de vijf-tegen-vijf-partijen', haha! Met een jong, fris team en een gedreven trainer strijden om promotie. Dat is vanzelfsprekend ook waar ik voor ga. Ik denk dat ik daarin de nodige ervaring mee kan brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen