Ajax geeft nieuwe update over Nouri: voorzichtig optimisme

11 juli 2017, 20:01   Bijgewerkt: 11 juli 2017, 21:26

Ajax meldt dat er voorzichtig optimisme heerst over het herstel van Abdelhak Nouri. In een nieuwe update laat de club weten dat zowel een CT-scan (hersenscan), als enkele andere neurologische onderzoeken geen afwijkingen laten zien. Nouri verblijft nog steeds, stabiel en buiten levensgevaar, op de Intensive Care van het ziekenhuis in het Oostenrijkse Innsbruck.

De Amsterdammers benadrukken dat de CT-scan nog steeds niks zegt over zijn totale herstel. "Het is de bedoeling van de artsen om Nouri het komende etmaal geleidelijk te laten ontwaken waarna de hersenfuncties verder en beter kunnen worden onderzocht", schrijft Ajax op het clubkanaal.

Familieleden zijn bij Nouri in het ziekenhuis. "Het is voor ons onmogelijk om op de ontelbare steunbetuigingen te reageren, die ons op verschillende manieren bereiken", zeggen zij. "Wij waarderen het enorm en wij halen daar heel veel kracht uit in deze hele moeilijke periode. Wij laten de communicatie over Abdelhak's toestand graag via Ajax lopen en vragen tot slot om jullie smeekgebeden."

Ajax zegt te verwachten woensdag met een nieuwe update te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen