Donnarumma bedenkt zich en verlengt bij Milan

11 juli 2017, 19:01   Bijgewerkt: 11 juli 2017, 21:10

De Gianluigi Donnarumma-soap kent een verrassende wending: de veelbesproken doelman heeft zijn contract bij AC Milan verlengd. De Rossoneri maken via de officiële kanalen bekend dat de pas achttienjarige sluitpost tot medio 2021 vastligt. Eerder besloot Donnarumma zijn contract niet te verlengen, waarna hij werd verguisd. Hij beschikte over een contract tot de zomer van 2018.

Volgens Italiaanse media zijn opvallende voorwaarden gemoeid met de contractverlenging. Zo mag zijn oudere broer Antonio (27) aan de slag bij Milan. Tevens wordt gesproken van verschillende vertrekclausules. Een van tussen de zeventig en honderd miljoen euro, en een rond de vijftig miljoen als Milan zich niet kwalificeert voor de Champions League. Bovendien kan Donnarumma zes miljoen euro per seizoen verdienen.

Voor Milan is het een volgend succes op transfergebied. De Milanezen trokken eerder André Silva (FC Porto), Andrea Conti (Atalanta), Hakan Calhanoglu (Bayer Leverkusen), Ricardo Rodriquez (VfL Wolfsburg), Mateo Musacchio (Villarreal), Franck Kessie (Atalanta) en Fabio Borini (Sunderland) aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen