Van Anholt leeft 'American Dream' bij Los Angeles Galaxy

11 juli 2017, 07:48

Pele van Anholt heeft zijn gewenste transfer te pakken. De 26-jarige verdediger gaat voor een avontuur in de Verenigde Staten, waar hij zich verbonden heeft aan Los Angeles Galaxy. De rechtsachter verdedigde vorig seizoen de clubkleuren van Willem II.

LA Galaxy heeft officieel bevestigd dat Van Anholt aan boord is gehaald. De rechtsback arriveerde maandag in Los Angeles en wordt op deze dinsdag medisch gekeurd. Woensdag sluit hij voor het eerst aan bij de groepstraining en dan kan hij zich meteen opmaken voor een fraai oefenaffiche. Komend weekend speelt zijn Amerikaanse club namelijk een vriendschappelijke wedstrijd tegen Manchester United.

Van Anholt maakte afgelopen seizoen 24 keer zijn opwachting voor Willem II, dat hem een jaar geleden overnam van sc Heerenveen. In Friesland kwam de rechtsachter tot 149 officiële optredens en twee doelpunten.

LA Galaxy was niet de enige geïnteresseerde club voor Van Anholt. Ook vanuit België en Turkije werd belangstelling getoond. Het aflopende contract van de man uit Friesland bij Willem II werd niet verlengd, waardoor hij transfervrij werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen