Karsdorp: "Strootman overtuigde mij naar Roma te komen"

9 juli 2017, 13:16

Rick Karsdorp heeft zondag zijn officiële presentatie bij AS Roma gehad. De rechtsback sprak over Kevin Strootman, de verwachtingen en het belletje van de Romeinen tijdens zijn vakantie. "Ik sta te popelen om te beginnen. De vakantie duurt voor mijn gevoel te lang."

Ruim een week geleden werd de transfer van Karsdorp afgerond. "De aanwezigheid van Strootman is erg belangrijk voor me", zei Karsdorp op de persconferentie. "Hij adviseerde mij naar Roma te komen. Voor mij was dat geen eenvoudige beslissing, maar Kevin overtuigde mij."

Karsdorp probeert de verwachtingen te temperen. "Iedere speler die van Nederland naar Italië gaat, moet hard werken het nieuwe type voetbal onder de knie krijgen. Ik ben erg aanvallend ingesteld, hier moet ik beter leren verdedigen. Ik geloof erin dat ik hier een completere verdediger kan worden."

Roma meldde zich bij Karsdorp op zijn vakantieadres. "Ik kreeg een belletje van Roma. Hun aanbieding heb ik vrij snel geaccepteerd. Het is waar dat Sassuolo mij eerder ook wilde, toen Eusebio Di Francesco (vanaf dit seizoen trainer bij Roma, red.) daar coach was. Maar ik was slechts een jaar basisspeler bij Feyenoord en wilde meer ervaring opdoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen