Vitesse en Utrecht winnen niet, monsterscore Sparta

10 juli 2017, 12:10

Vitesse wacht nog altijd op de eerste oefenzege. Nadat eerder al verloren werd van FC Oleksandria uit Oekraïne, bleven de Arnhemmers zaterdag op 1-1 steken tegen KV Oostende. Ook FC Utrecht wist niet te winnen. De ploeg ging met 0-1 onderuit tegen FK Qabala.

Vitesse-Oostende

Tegen Oostende wist Vitesse wel op voorsprong te komen. De ploeg van Henk Fraser kreeg kort na rust een strafschop toegewezen. Alexander Büttner miste vanaf elf meter, maar schoot vanuit de rebound wel raak. Ook de gelijkmaker kwam voort uit een penalty. Franck Berrier tekende voor de gelijkmaker. Daar bleef het uiteindelijk ook bij.

FC Utrecht-FK Qabala

FC Utrecht bleek in Oostenrijk niet opgewassen tegen het Azerbeidzjaanse Qabala. Kansen waren er wel voor de ploeg van Erik ten Hag via onder anderen Zakaria Labyad en Gyrano Kerk. Het waren echter de bezoekers die in de tweede helft op voorsprong kwamen. Javi Hernandez zette Qabala op een 0-1 voorsprong. Het bleek genoeg voor de overwinning.

PPSC-Sparta

Sparta haalde op bezoek bij PPSC flink uit. De ploeg van Alex Pastoor won met maar liefst 1-22. Thomas Verhaar en Ragnar Ache maakten beiden vier doelpunten. Al voor rust was er de 0-13 voorsprong voor Sparta. In de tweede helft werd de stand nog eens flink uitgebreid. Wel kregen de bezoekers toch nog een doelpunt tegen. In de laatste minuut van de officiële speeltijd maakte PPSC nog de eretreffer.

Stranraer-FC Twente

Ook FC Twente wist zaterdag een oefenzege te boeken. Tegen het Schotse Stranraer werd het 0-5. Dylan George zorgde na achttien minuten voor de openingstreffer. Door een goal van Haris Vuckic en een eigen doelpunt van een Stranraer-verdediger stond het bij rust 0-3. Jari Oosterwijk maakte in de tweede helft de vierde en de vijfde treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen