Man United meldt akkoord met Everton, Lukaku komt

8 juli 2017, 09:12

De megatransfer van Romelu Lukaku naar Manchester United is weer een stapje dichterbij gekomen. Zaterdagochtend meldt de Engelse grootmacht dat het een akkoord heeft bereikt met Everton over de overstap van de Belgische goaltjesdief. De club moet nog wel een persoonlijk akkoord bereiken met Lukaku, die voor naar verluidt 85,4 miljoen euro naar Old Trafford zal verkassen.

Aanvankelijk leek Alvaro Morata de gewenste nieuwe spits van United te zijn, maar de Engelse club schakelde deze week in rap tempo over naar Lukaku. Volgens BBC gaat United maar liefst 85,4 miljoen euro betalen voor de aanvaller, die afgelopen seizoen 25 doelpunten wist te produceren in de Engelse competitie. Op Old Trafford krijgt Lukaku te maken met de erfenis van Zlatan Ibrahimovic, die na één seizoen in Engeland geen nieuw contract van de club kreeg.

De 24-jarige Belg trekt zodoende na vier seizoenen de Everton-deur achter zich dicht. In het verleden kwam de aanvaller ook uit voor West Bromwich Albion, Chelsea en Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen