Bayern München zonder Neuer op oefenstage naar Azië

7 juli 2017, 23:53

Bayern München gaat later deze maand zonder Manuel Neuer op trainingskamp naar China en Singapore, zo maakt de Duitse kampioen vrijdag bekend. De doelman heeft ervoor gekozen zijn herstel van een voetblessure in München voort te zetten.

Neuer brak eind april een middenvoetsbeetje en kwam nadien niet meer in actie. Deze week kon de Duitser voor het eerst sinds zijn blessure weer zonder krukken lopen. Volgens de betrokken partijen is het de beste oplossing dat Neuer zijn herstel continueert op de club, in plaats van dat hij meereist naar Azië. De doelman verwacht de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen wel te halen.

Ook Sven Ulreich, de reservekeeper van Bayern, blijft in Duitsland achter. De sluitpost is nog herstellende van een kwetsuur aan de elleboog. Joshua Kimmich, Sebastian Rudy, Niklas Süle, Arturo Vidal en Serge Gnabry gaan ook niet mee naar Azië, aangezien zij vanwege hun recente interlandverplichtingen nog genieten van vakantie. Arjen Robben behoort wel tot de selectie voor de oefenstage.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen