Klaassen voelt zich al thuis: "Stekelenburg helpt me"

6 juli 2017, 11:02

Davy Klaassen heeft weinig tijd nodig gehad om zich al thuis te voelen bij Everton. De 24-jarige middenvelder heeft zich, aan de zijde van zijn nieuwe teamgenoot Maarten Stekelenburg, snel aangepast bij de club uit Liverpool.

Klaassen werd deze zomer voor 27 miljoen euro door Everton overgenomen van Ajax en heeft zijn eerste dagen bij The Toffees er inmiddels opzitten. "Ik heb met de manager (Ronald Koeman, red.) gesproken over hoe ik me voel en hoe ik me hier aan het aarden ben. Ik voel me zeer welkom hier. Het leven lijkt op dat in Nederland", zegt Klaassen, die nog wel in een hotel verblijft. "Ik ben op zoek naar een huis."

Het is voor Klaassen een voordeel dat er met Stekelenburg een landgenoot in de selectie zit. "Ik heb hem veel gesproken en hij geeft me steeds advies over hoe alles hier werkt. Dat heeft me erg geholpen", aldus de middenvelder. "Het helpt ook dat de technische staf voor een groot deel uit Nederland komen. Dat is wel fijn voor de communicatie", stelt Klaassen. "Ik ga mijn best doen om mezelf elke dag te verbeteren. Ik kijk uit naar de wedstrijden, omdat ik me hier al zeer goed voel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen