Arbiters Manschot en Mulder promoveren naar hoogste groep

5 juli 2017, 16:26

Scheidsrechters Jeroen Manschot (34) en Siemen Mulder (33) krijgen promotie van de KNVB. Zij promoveren naar de groep 'Scheidsrehters Senior'. Dit is de hoogste groep voor het Nederlandse scheidsrechtersgilde. Zij fluiten hoofdzakelijk in de Eredivisie. Beiden zaten de afgelopen seizoenen in de categorie 'Scheidsrechters Junior' en floten voornamelijk in de Jupiler League.

"Het is een mooie waardering dat ik de stap mag maken naar de top van Nederland", reageert Manschot (foto) op de website van de KNVB. "Afgelopen juni was ik official op het EK onder 21, daar was ik ook al heel trots op. Maar dit is voorlopig het hoogtepunt in mijn carrière. Ik kijk uit naar de nieuwe kansen en mooie uitdagingen die gaan komen vanaf komend seizoen."

Mulder ziet zijn promotie als een beloning. "k ben al dertien jaar scheidsrechter, fluiten is mijn grote passie. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik deze stap nu kan maken. Het betekent dat er nieuwe kansen aankomen en die wil ik met beide handen grijpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen