Ereburger Maradona wil graag iemand 'in gezicht spugen'

5 juli 2017, 13:43

Diego Armando Maradona is deze dagen in Napels, waar hij nog altijd op handen gedragen wordt. De Argentijnse ster van weleer wordt flink in het zonnetje gezet, aangezien hij tot ereburger benoemd van de Italiaanse stad benoemd wordt.

Maradona voelt zich één met Napoli, waar hij tussen 1984 en 1991 de pannen van het dak speelde. "Ik ben een Napolitaan sinds ik voor het eerste het nummer 10-shirt aantrok", zegt de excentrieke Argentijn op ene persconferentie. "Zonder mijn oud-teamgenoten was ik hier nu niet geweest, waardoor ik ze wil bedanken. Ik draag het ereburgerschap op aan mijn moeder, mijn vader en alle Napolitanen. Het wordt een onvergetelijke dag voor mij."

Los van zijn dankwoorden wilde Maradona nog iets anders kwijt op de persbijeenkomst. "Ik wil benadrukken dat de mensen die zeggen dat ik hier voor het geld ben keihard aan het liegen zijn. Ik zou de persoon die zei dat ik hier kwam om 230.000 euro te ontvangen graag eens onder vier ogen spreken, zodat ik hem in zijn gezicht kan spugen", spuwde Maradona zijn gal.

Maradona zei verder dat hij denkt dat Napoli dit seizoen kampioen kan worden. "Dit is het moment voor Maurizio Sarri, Pepe Reina, Lorenzo Insigne, Dries Mertens en alle anderen. Ze kunnen het laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen