Feyenoord heet Diks welkom: "Moet concurrentie aangaan"

4 juli 2017, 14:31

Feyenoord heeft Kevin Diks officieel als aanwinst gepresenteerd. De 20-jarige rechtsachter wordt komend seizoen geleend van Fiorentina, waar de oud-Vitessenaar totaal nog niet in het stuk voorkwam. Diks krijgt de taak om Rick Karsdorp op te volgen, al is Bart Nieuwkoop er natuurlijk ook nog.

"Ik ben blij dat we het vertrek van Rick snel hebben kunnen opvangen met de komst van Kevin", zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite over de kersverse versterking. "We volgen hem al sinds zijn doorbraak bij Vitesse. Met zijn verdedigende én aanvallende kwaliteiten en zijn gedrevenheid kan hij van toegevoegde waarde zijn voor onze selectie", aldus Van Geel.

De opties voor de positie van rechtsback zijn nu weer verdubbeld. "Dat is prettig, want een dubbele bezetting op elke positie is ons streven. Kevin zal met Bart Nieuwkoop de concurrentie moeten aangaan voor de rechtsbackpositie", vertelt Van Geel.

Diks werd tijdens de tweede helft van het afgelopen seizoen verhuurd aan zijn oude liefde Vitesse, waarmee hij de KNVB Beker wist te winnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen