Golla lonkt met interesse van Poolse topclubs: "We zien wel"

3 juli 2017, 22:47

Hoewel Wojciech Golla afgelopen seizoen degradeerde met NEC Nijmegen uit de Eredivisie, heeft hij wel de nodige indruk gemaakt. Uit het geboorteland van de Pool is er zelfs interesse van de topclubs Legia Warschau en Lech Poznan.

"Ja, ik weet ervan. We zien wel hoe het loopt. Ik heb hier een contract voor nog een jaar, maar we kijken wel hoe de transferwindow verloopt", vertelt de verdediger aan Omroep Gelderland. Vooralsnog focust hij zich dus op NEC, dat hem niet per se hoeft te verkopen. "Ik wil promoveren naar de Eredivisie. NEC hoort op het hoogste niveau te spelen. Maar het wordt niet makkelijk. Nu we zijn gedegradeerd en weer terug willen naar de Eredivisie, wil iedereen juist ons natuurlijk proberen te verslaan."

NEC nam de 25-jarige Golla in 2015 over van Pogo? Szczecin. Sindsdien speelde hij zeventig wedstrijden in het eerste, maar tot scoren kwam hij nog niet. Misschien dat hem dat in het nieuwe seizoen wel lukt. "Ik heb even lekker vakantie gehad in Polen en heb alles van me afgezet. Ik ben helemaal fris in mijn hoofd nu."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen