AC Milan betaalt Leverkusen twintig miljoen voor Calhanoglu

3 juli 2017, 20:11

AC Milan heeft opnieuw flink uitgegeven op de transfermarkt. De Italianen betalen Bayer Leverkusen twintig miljoen euro (exclusief bonussen die kunnen oplopen tot vier miljoen euro) voor de diensten van Hakan Calhanoglu. De Turks international tekent een contract voor vier seizoenen.

"De drie jaar bij Bayer waren zeer emotioneel", vertelt de middenvelder op de website van de Bundesliga. "Ik wil iedereen bij de club bedanken, want de steun was vooral tijdens de schorsing sensationeel. Maar voor mij is het tijd om een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te beginnen."

Calhanoglu zal bij AC Milan vermoedelijk wel weer even in zijn ritme moeten komen. De voorbije vier maanden zat hij een schorsing uit, omdat hij in 2011 contractbreuk had gepleegd. Hierdoor speelde hij voor het laatst een officieel duel in februari. Tijdens dit incident speelde hij nog voor Karlsruhe SC. Hij verlengde zijn contract in Duitsland, ondanks toezeggingen aan Trabzonspor.

Het is al de vierde keer dat AC Milan deze zomer goed geld uitgeeft op de transfermarkt. Eerder werden André Silva, Ricardo Rodríguez en Mateo Musacchio aangekondigd. Verder komen Fabio Borini en Franck Kessié op huurbasis, in beide gevallen is er een koopoptie afgedwongen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen